Gyógyszeripar

Szigorú nemzetközi szabályozás vonatkozik a gyógyszergyártásra. 100%-os ellenőrzéssel biztosítják a gyártási folyamat alatt és után, hogy a magas minőségi követelményeknek és az előírásoknak megfelelő termékek készülnek. Gépi látás kamerákon és képfeldolgozáson alapuló ellenőrző rendszerek biztosítják például, hogy a csomagoláson feltüntetett adatoknak megfelelő tartalom kerül a dobozba a megfelelő mennyiségben, valamint a tájékoztató dokumentum sem hiányzik.

A magas minőségi követelmények ugyanígy vonatkoznak a csomagolástechnikára általában. A gyártási folyamat során helytelenül becsomagolt termékeket észlelni kell, és elkülöníteni anélkül, hogy az akadályozná a gyártási folyamatot. Az ipari képfeldolgozás jelenti a legjobb megoldást a termék minőség és a gyártási hatékonyság optimalizálására. A Basler gépi látás kamerákat úgy tervezték, hogy megfeleljenek a gyógyszergyártás és csomagolástechnika területén fellépő képfeldolgozási igények széles skálájának:

  • Nagy felbontás
  • Magas képkocka-szám
  • Kis méret
  • Akár 100 méteres kábelhossz

Tipikus felhasználási területek:

Gyártósori vezérlés

A következő Basler sorozatokat ajánljuk: ace, scout

Minőségellenőrzés

A következő Basler sorozatokat ajánljuk: ace, scout, pilot

Optikai karakter/vonalkód/mátrix kód leolvasás

A következő Basler sorozatokat ajánljuk: ace, scout

Termékellenőrzés

A következő Basler sorozatokat ajánljuk: ace, scout, runner

Nagysebességű kamerákról és alkalmazásukról további információkat találhat vonatkozó oldalunkon.

Kérjük, lépjen velünk kapcsolatba, hogy pontosan megismerhessük igényét, és ennek megfelelően az Önnek leginkább megfelelő eszközöket javasolhassuk.