Sportanalízis

Egyetlen edző, játékvezető vagy szurkoló sem képes arra, hogy egy csúcsminőségű gépi látás kamera sebességével és részletességével lásson. Ez a tény teszi a digitális kamerákat nélkülözhetetlenné a sport- és mozgáselemzés területén. Futballstadionokat gyakran szerelnek fel nagysebességű kamerákkal, hogy a közönség a játék legfontosabb mozzanatait lassítva, minden részletével újra élvezhesse. A gépi látás kamerák használata széles körben elterjedt a mozgáselemzés területén: a futók, tornászok, golfjátékosok és más sportolók a mozdulataik részletes elemzésével még tovább tökéletesíthetik a technikájukat, emellett a módszer a fizikoterápiás munkát is jelentősen megkönnyítheti.

A Basler gépi látás kamerákat úgy tervezték, hogy megfeleljenek a sport-, és mozgáselemzés területén fellépő legtöbb képfeldolgozással kapcsolatos igénynek. Számos más funkciójuk mellett a Basler kamerák néhány tulajdonsága:

  • Magas képkocka-szám
  • Nagy felbontás
  • Könnyű integráció
  • Akár 100 méteres kábelhossz

Tipikus felhasználási területek:

Mozgáselemzés (pl. élvonalbeli futók, úszók, golfjátékosok, egyéb sportolók)
A következő Basler sorozatokat ajánljuk: ace, aviator, pilot, scout

Taktikai és statisztikai csapatjáték-elemzés (kosárlabda, kézilabda)
A következő Basler sorozatokat ajánljuk: ace, aviator, pilot, scout

Physical and Occupational Therapy
A következő Basler sorozatokat ajánljuk: ace, aviator, pilot, scout

Nagysebességű kamerákról és alkalmazásukról további információkat találhat vonatkozó oldalunkon.

Kérjük, lépjen velünk kapcsolatba, hogy pontosan megismerhessük igényét, és ennek megfelelően az Önnek leginkább megfelelő eszközöket javasolhassuk.