• 2020. szeptember 09. 14:08

  Elérhető az új Basler blaze kamera a Sony DepthSense™ IMX556-os szenzorával és csúcstechnológiás lézer diódákkal felszerelve. A blaze majdnem milliméteres pontossággal képes VGA minőségű 3D felvételek készítésére, teljesen napfény-kompatibilis, valamint az IP67-es szabványnak megfelelően ütés-, víz- és porálló.

 • 2020. július 31. 14:33

  Az Egyesült Államokbeli Fluxergy hordozható laboratóriumi tesztelő platformot fejleszt, ami egy órán belül eredényt is képes közölni. Az úgynevezett PCR (polimeráz láncreakció) teszt egyszerű, kompakt és költséghatékony megoldást jelent például a COVID-19 teszt elvégzésére, így az esetleges fertőzésre gyorsan fény derül. A rendszerben két Basler dart kamera működik, ha meg szeretné ismerni a megoldást részletesen, angol nyelven itt elérhető a projekt története!

 • 2020. június 23. 3:48

  A beágyazott gépi látás rendszerekben világszinten első Basler bejelentette az NVIDIA® Jetson™ platformhoz készült hardvercsomagját, ami magában foglalja az új Embedded Develompment és Add-on Camera Kiteket.

 • 2019. november 08. 17:19

  A Basler ingyenes webinárium tanfolyamot hirdet Felix Chemnitz az orvosi felhasználású termékek piacmenedzsere vezetésével. A kurzus a deep learning témával foglalkozik részletesen, és bemutatja, hogyan lehet atrificial neural networköknél (ANN) alkalmazni a machine vision rendszereket az orvosi és hasonló felhasználási területeken.

  A webinárium folyamán a szakértő három fajta machone vision rendszert fog bemutatni, összehasonlítva azok előnyeit és hátrányait:

 • 2019. augusztus 23. 13:38

  A tegnapi nappal a Basler elérhetővé tette pylon szoftverének legújabb, 6.0-ás verzióját.

  A legjelentősebb újítás a CoaXPress 2.0 szabvány támogatásának bevezetése, így a felhasználók új boost kamerájukat a megszokott kényelemmel használhatják, akár új applikációhoz, akár egy régi korszerűsítéséhez.

 • 2019. augusztus 09. 16:33

  Régóta fennálló piaci rést tömött be a VS Technology az új, kifejezetten gép látásra fejlesztett Y64Z16RH lencséivel. Basler kamerákkal párosítva az optika 66x-os nagyítással képes éjjel-nappal akár 15 km-es távolságról is nagy felbontású képet készíteni, amiről például egy rendszártáblát le lehet olvasni.

  Az optika automata fókusszal és több képkompenzáló technológiával van ellátva, így például a meleg levegő fodrozódását is ki tudja küszöbölni, és magas minőségű képeket készíteni. Az egység képes a szél által okozott rezgést is kompenzálni.

 • 2019. augusztus 09. 16:15

  A még idén forgalomba kerülő Basler blaze a már meglévő ToF kamera számottevően felfejlesztett változata.

  A beépített optikával és GigE csatlakozóval felszerelt kamera mozgó alkatrészek nélkül képes tárgyakat 3 dimenzióban letapogatni, majd ezeket a képek az egységen belül lesznek összeállítva, így nincsen szükség nagy külső erőforrásra a kamera működtetéséhez.

  Címkék:
 • 2019. április 17. 14:11

  A főleg kameráiról ismert Basler mostantól intelligens világítási megoldásokat is nyújt képfeldolgozó rendszereihez. CCS-szel, a világ vezető gépi látásra specializálódott LED-lámpa gyártóval együttműködve fejlesztette ki Basler széleskörű lámpa portfólióját. Az új megvilágítási megoldásokat kifejezetten az SLP funkcióval ellátott népszerű Basler ace U és ace L kamerákhoz fejlesztették. Basler bejegyzés alatt álló funkció funkciója lehetővé teszi a kamera és a fényforrás közötti közvetlen kommunikációt.

 • 2019. március 22. 11:24

  A friss 5.2 verzió 2019.03.05-én lesz elérhető.

  Címkék:
 • 2019. március 04. 16:54

  A Basler AG nemrég bejelentette a legújabb megoldásait, melyekkel az ipar 4.0 törekvéseit fogja támogatni. A gyártó 2019-ben a hagyományos képfeldolgozási feladatok mellett a beágyazott gépilátás eszközökre is koncentrál.

   

Oldalak