Tovább bővül a kínálat: Új kamerák Sony IMX 174 Szenzorokkal

A machine vision szenzorok piacán jelenleg a Sony IMX 174 CMOS jelenti az egyik legjobb választást. Magas frame rate mellett is elképesztően érzékeny, és a rögzített kép minősége is elsőrangú. A Basler négy új „ace” kamerában használja a Sony érzékelőjét. Ezek 2,3 megapixeles felbontásra képesek, és mind global shutter technológiát alkalmaz.

Hogyan képes ez az új szenzor fejleszteni az ön gépi látás rendszerét?

  • Ezek a kamerák rendkívül gyorsak: 50, vagy 155 fps mellett kihasználják a GigE illetve a USB 3.0 nyújtotta sávszélességet.
  • A rögzített képek minősége kiemelkedő: A modellek 0,7 fölötti kvantumhatásfokot garantálnak, extrém alacsony zajszint mellett. Röviden: részletes, jó minőségű képeket kapunk, még a legrosszabb fényviszonyok közt is.
  • Sokféle felhasználási lehetőség: a magas sebesség és érzékenység kombinációja lehetővé teszi, hogy ezeket a kamerákat speciális feladatokra is alkalmazzák. Az ace modellek így nemcsak klasszikus ipari környezetben teljesítenek jól, de a mikroszkópiában (ahol a magas érzékenység nagyon fontos) és a forgalomfigyelésben (ahol a széles dinamikus tartomány alapvető) is alkalmazhatóak.

Miért olyan különlegesek ezek a kamerák?
Az elmúlt években a Basler ace szériája volt a legsikeresebb kameracsalád a piacon. Ez azonban nem csupán a felhasznált kiemelkedő minőségű szenzorok érdeme. Ugyanennyire fontos, hogy ezek a kamerák egy apró, de masszív házzal rendelkeznek, és az, hogy stabil adatátviteli technológiát használnak, mely illeszkedik a GigE Vision és az USB3 Vision szabványokhoz. Ezen felül ingyen jár melléjük a három éves garancia, és a Basler pylon Camera Szoftver.
Több információra van szüksége? 

Lépjen kapcsolatba velünk, és látogasson el a VISION Stuttgart kiállításra november 4-6 között ahol a Basler bemutatja a teljes IMX174 termékcsaládot.