PGI - A Basler új kamerán belüli funkciója

Képfeldolgozás során több számítási lépés is szükséges, hogy a színes képeket az emberi látáshoz optimalizálják. A PGI felvétel optimalizálás 5x5-ös Debayering, színes-élsimítás, élesség növelés és zajcsökkentés kombinációján alapszik. Ezekkel a különálló lépésekkel kiküszöbölhetőek a színhibák, biztosítható a színhűség még a legkisebb képrészleteken is, ahogyan  az élesség és a képek zajcsökkentése is. Ezek kép adatait érintő előszámítások mind a kamerán belül történnek, csökkentve a PC-k terhelését, hogy azok egyéb feladataikra tudják fordítani számítási kapacitásukat.
 
A Basler white papere részletezi minden egyes PGI optimalizáláshoz kapcsolódó lépést, és összehasonlítja a PGI-vel és anélkül készült felvételek képeit.
 
Az új PGI funkció elérhető minden dart és pulse kamerában, és hamarosan megjelenik a Sony Pregious és az On Semiconductor PYTHON szenzoraival szerelt új Basler ace modellekben is.
 
Az új funkcióval kapcsolatos további részleteket a Basler kapcsolódó white paprere tartalmazza, illetve az új funkciót bemutató oldalon találtok.