BCON – A Basler új, LVDS alapú egyedi interfésze a dart széria számára

A Basler bejelentette egy új, egyedi, LVDS alapú technológiát: a BCON-t. Az új technológiának köszönhetően a beágyazott gépi látás szakértői egy ideális eszközt kapnak kézhez, hogy megfeleljenek a legnagyobb kihívást jelentő követelményeknek is. A board level dart családdal párosítva a leghatékonyabb képfeldolgozást teszi lehetővé, a rugalmas és költséghatékony tulajdonságainak, valamint a beépített gépi látás rendszerek számára leginkább optimalizált front endnek és architektúrának köszönhetően.
 
Az LVDS (Low Voltage Differential Signaling) egy szabványosított nagysebességű adatátvitelt biztosító interfészt takar. Azonban a képátvitelt részleteiben nem szabályozza, és itt kapcsolódik be a Basler az új BCON technológiájával: ez biztosítja a megbízható képadat átvitelt, a legmagasabb rugalmasság mellett, lehetővé téve a legújabb FPGA (Field Programmable Gate Array) boardok és SoC-ok (System on Chip) csatlakoztathatóságát is.
 
Az LVDS technológián alapuló BCON interfészes Basler dart kamerák beágyazott rendszerekben is könnyen használhatóak. Ezen is túl, a BCON lehetővé teszi, hogy a beágyazott rendszerek fejlesztői egyik dart kamera típusról egy másikra váltsanak, minden további integrációs feladat és költség nélkül. A Basler board level kamerája ez által sikeresen kapcsolja össze a legújabb kamera technológiát egy költségoptimalizált kivitellel és a Basler már bizonyított megbízhatóságával és minőségével.
 
További információkhoz a Basler dart családról és az új BCON interfészről látogassátok meg a  www.baslerweb.com/BCON oldalt, vagy keressetek fel bennünket.