Nagy felfedezések apró részletekből, a mikroszkópiához fejlesztett Basler PowerPack-el

Használd ki a gépi látás előnyeit a Basler új, mikroszkópiai PowerPackével. Az általad választott mikroszkóp kamera, és a mellé járó USB 3.0 kábel, telepítési útmutató és a professzionális Basler Mikroszkópia szoftver mind arra lett tervezve, hogy pontos és megbízható képalkotást és elemzést nyújtson, egyszerű üzembe helyezéssel párosítva.
 
Hogy megfeleljenek a mikroszkópiai alkalmazások kifejezetten egyedi igényeinek, a Balser új PowerPackében lévő kamerák az elérhető legújabb és legjobb ár-érték arányú CMOS szenzor technológiával kerültek összeszerelésre. Az elérhető felbontás 1,2 MP-től 5 MP-ig terjed, a leggyorsabb kamera pedig akár 82 fps-re is képes, mind kimagasló színhűséget és széles dinamika tartományt kínálva, lehetővé téve a reprodukálható, részletes megfigyelését és vizsgálatát a különböző anyagokban vagy biológiai mintákban lévő legapróbb struktúráknak is. Akár mozgó tárgyakat kell rögzíteni, akár valós idejű megjelenítés szükséges, a Basler mikroszkópiai PowerPackének kiváló képminősége képes megfelelni a legegyedibb követelményeknek is.
 
A kiválasztott Basler Mikroszkóp kamera mellet, a rugalmas PowerPack tartalmaz még egy ellenőrzött és kompatibilis USB 3.0-ás kábelt, egy könnyen érthető gyors telepítési útmutatót és mindemellett egy professzionális mikroszkópiai szoftvert a kamera vezérléshez, képrögzítéshez, feldolgozáshoz és elemzéshez. Az intuitív interfész és az átfogó segítőeszközök együtt ideális választássá teszik a Basler mikroszkópiai PowerPacket oktatási, kutatási vagy ipari környezetben történő figyelemmel kísérésre, dokumentálásra és archiválásra.
 
Ha többet is meg akarsz tudni a Basler új mikrószkópiai csomagjáról, látogass el a Basler mikroszkópiai PowerPack, a Basler mikroszkóp kamerák vagy a Basler mikrószkópiai szoftver saját oldalára. Ha mélyebben is érdekel a gépi látás alapú technológia mikroszkópiának nyújtott előnyei, töltsd le az ingyenesen elérhető Basler White Papert, vagy lépj kapcsolatba velünk.