Díjnyertes Basler optikák

Az EizoJoho Industrial, Japán vezető gépi látással foglalkozó, 18.000 példányban megjelenő folyóirata a közelmúltban jelentette be a tizenharmadik alkalommal kiosztott, adott év új termékeinek járó díjait. A győzteseket a magazin gépi látásban és kapcsolódó iparágakban dolgozó szakértő és kutató olvasói választották ki szavazataikkal. A Basler optikáinak sikerült lenyűgöznie az olvasókat, és 114 nevező közül végül az Ezüst díjat érdemelték ki.,
 
Az utóbbi években a CMOS szenzorok méret csökkenése mellet a Basler folyamatosan arra törekedett, hogy felhasználói szert tehessenek a legfrisebb, költségcsökkentő szenzortechnológiai fejlesztésekből eredő előnyökre. A több, mint 70 évnyi innovációs tapasztalattal rendelkező, a világ egyik vezető optika gyártójaként számon tartott Fujinonnal közösen fejlesztett Basler optikák kifejezetten a 1/2"-nél kisebb szenzrokra készültek, a Basler acedart és pulse kamerákra optimalizálva. A mindössze egy 1/2,5" szenzorméretnyi területre besűrített 5 MP-s felbontás kihozza a legapróbb részleteket is, a kivételesen magas, 2.2 µm-es [230 lp/mm] felbontással biztosítva a tűéles képeket. A hat különböző fókusztávolsággal kapható optikák biztosítják a rugalmasságot mindenféle gépi látás alkalmazáshoz, mindezt egy egyedülálló ár-érték arány mellett, 99 Eurós induló árral.
 
Ishimaru Hironori, a Basler japán key account menedzsere szerint: "Nagy megtiszteltetés elnyerni ezt a díjat. Bizonyítja, hogy a Basler optikák kifejezetten pozitív visszajelzéseket kapnak a Japán piacról, és biztosak lehetünk benne, hogy ezek az optikák lehetővé teszik, hogy ügyfeleink képesek legyenek a kis szenzorokban rejlő előnyök kiaknázására, egyszerűen a megfelelő, méretben és felbontásban optimális optika kiválasztásával."
 
További információkért látogassatok el a Basler optikák oldalára, illetve használjátok a Basler optikaválasztót a Basler kamerátokhoz való legjobb optika megtalálásához.
További kérdések esetén keressetek bennünket elérhetőségeink egyikén.