Máris bővül a Basler mikroszkóp kamera portfólió: bemutatjuk az új, 3.3 MP-es mikroszkóp kamerát

Sok pozitív visszajelzés érkezett a Baslerhez  a Mikroszkópiai PowerPack bemutatása óta, ami újra megerősítette gyártót a termékek piaci igényeknek való megfeleléséről. A legtöbb vásárlót meggyőzte a megkapó színhűség, a választott mikroszkóp kamera sebessége és a mikroszkópiai szoftver könnyű használata.
 
A visszejelzéseknek köszönhetően már most bővül a PowerPack-hez választható mikroszkóp kamera portfólió, egy 3.3 MP-es Pulse mikroszkóp kamerával.
 
Az új basler mikroszkóp kamera nem csak meggyőző képminőséget, hanem vonzó szenzor formátumot is kínál a mikroszkópos felhasználáshoz. A 4:3 arányú szenzor formátuma a lehető legjobban illeszkedik a mikroszkóp képköréhez, hogy minél több információ férjen rá a képre. 
 
Ráadásként, a Basler frissítette mikroszkóp szoftverét is! Az új verzióban a felhasználói felület tetején elhelyezett csúszkákkal lehet gyorsan és könnyen állítani a képminőséget befolyásoló paramétereket, valamint ezzel párhuzamosan muatatja a kamera éppen aktuális sebességét is, képkocka/másodpercben (fps). Ezáltal a felhaszáló könnyen követni tudja, hogy a különböző paraméterek módosítása hogyan befolyásolják a rögzítés sebességét, és gyorsan meg tudja találni a számára megfelelő optimumot. 
 
Az új 3.3 MP-es mikroszkóp kamera és a frissített 1.1-es verziójú Basler Mikroszkópiai szoftver már most elérhető!
 
Ha további információkat keresel a Basler Mikroszkópiai PowerPack csomagról, vagy a választható mikroszkóp kamera portfólióról, keressétek fel vonatkozó aloldalainkat.