Megérkezett a Pylon új, nyári kiadása

Az új Pylon 5 verzió (5.0.9) már letölthető a Basler honlapjáról.

A számos hibajavítás és előrelépés mellett ez a kiadás a következő részleteket helyezi előtérbe:

Keresési funkció a pylon Feature Tree-ben

A pylon Feature Tree mostantól olyan keresési funkciót kínál, amely lehetővé teszi, hogy Ön gyorsan és könnyen megtalálja a kamera összes paraméterét, és beálltását.

 

A pylon a Linux / ARM számára is 64 bites verzióként

A pylon most támogatja a legfrissebb 64 bites ARM v8 processzorokat és az Nvidia Tegra X1 / X2 (például Jetson X1 / X2), az Amlogic S905 (például ODROID C2) vagy a Snapdragon 410c (például Dragonboard 410c) platformokat is.

 

A pylon Viewer és az IP konfigurátor most ARM alapú platformokra is

Most először a népszerű pylon Viewer és az IP konfigurátor is elérhető Linux / ARM alapú platformokon.

 

Pylon a Linux számára most Debian csomagként is

A Debian, Linux, Ubuntu felhasználók számára a pylon telepítése még sokkal könnyebb az új Debian telepítőcsomagnak köszönhetően.

A pylon ehhez kapcsolódó jegyzetei teljes körű áttekintést nyújtanak a pylon új jellemzőiről.

Minderről részletes információk találhatóak a release Notes-ban (https://www.baslerweb.com/en/support/downloads/document-downloads/#type=releasenotes)

 

Az USB 3.0 sávszélesség-kezelő most már Linuxon is elérhető

Ez az egyszerű eszköz lehetővé teszi, hogy ellenőrizze, hogy az Ön USB 3.0 kamerája megbízhatóan képes-e minden képet megjeleníteni az alkalmazáshoz (például mint a pylon Viewer) a meghatározott sávszélesség beállítások mellett. Ily módon optimalizálhatja az USB 3.0 beállítását a maximális képadat-átvitel és megbízhatóság szempontjából. A képadat-átvitel terhelése külön beálltható minden csatlakoztatott USB 3.0 kameránál, hogy minden kamera képes legyen a képadatait hiba nélkül továbbítani a rendelkezésre álló maximális sávszélesség kihasználásával.