Minden, amire szüksége van: 20 új ace modell Sony IMX Szenzorokkal

A Basler a legsikeresebb kamera-sorozatát bővíti, az ace-t, amely 20 új nagy felbontású modellel gyarapszik.

All You Need Is ace: 20 New Models with Sony IMX Sensors

Bemutatkoznak a Sony Pregius és STARVIS szenzorok, valamint a legújabb global és rolling shutter technológiák. Ezzel a portfolió-bővítéssel az ace sorozatban lévő kamerák száma 120 fölé emelkedik.

A modellek egyszerűbb megkülönböztetése érdekében a Basler az ace sorozatot három termékcsoportra osztotta: ace classic, ace U és ace L.

Ace L: Tizenkét új ace modell Sony Pregius Global Shutter szenzorokkal

Az ace L termékcsalád a 20 új modell közül tizenkettőt tartalmaz. Ezek a modellek az IMX253, az IMX255, az IMX267 és az IMX304 Sony Pregius szenzorokkal vannak felszerelve, emellett 9 és 12 megapixeles felbontást kínálnak, valamint akár 40 fps sebességet. A briliáns Pregius képminősége által - nagy felbontással és 3,45 μm-es pixel mérettel, valamint a legkorszerűbb global shutter technológiával - a tizenkét új ace modell ideális választás, különösen a magasan automatizált 3D-s alkalmazásokban, ellenőrzési rendszerekben vagy a forgalom figyelésnél.

Ace U: Nyolc új ace modell Sony STARVIS Rolling Shutter szenzorokkal

Nyolc Sony STARVIS IMX178 és IMX226 szenzorokkal felszerelt ace kamera került az U termékcsoportba. A legfrissebb rolling shutter technológia, a magas felszereltségű 6 és 12 megapixeles felbontás és az 59 képkocka/másodperces sebesség különösen alkalmassá teszi a mikroszkópos alkalmazásokra és az elektronikai iparra jellemző, kevésbé összetett automatizálási feladatokra. Az innovatív BI (back-illuminated) szenzor technológia kiemelkedő érzékenységet nyújt kis, akár 2,4 μm (IMX178) vagy 1,85 μm (IMX226) pixelméret mellett is.

Mind a 20 új ace modell elérhető GigE vagy USB 3.0 interfésszel és megfelel a GigE Vision 2.0 vagy az USB3 Vision szabványnak. A GigE modellek kiemelkednek a nagy teljesítményű PTP-vel (precision time protocol), amely része a GigE Vision 2.0 szabványnak. Mind a tíz színes kameramodellen fut a Basler egyedülálló képoptimalizáló eljárása a PGI, az 5x5-ös debayering, a szín-anti-aliasing és a denoising. A népszerű Basler pylon Camera Software Suite az új modelleknél is segít az ace kamerák gyors és egyszerű beépítésében. Mind a 20 modell elérhető design-in tesztdarabként.

Új nevezéktan az átláthatóságért

A 20 új ace modell bevezetése új nevezéktant is hozott magával. Az új CMOS szenzorok bevezetésével, valamint az új PGI funkciók alkalmazásával az ace sorozat új technológiai szintre lépett. Megszületett az "új ace". Már az egész sorozat több mint 120 modellt tartalmaz és széles választékot nyújt a szenzorok, interfészek, felbontások, funkciók és méretek terén.

A különböző termékek és a részletes termékleírások itt találhatók: www.baslerweb.com/ace-product-lines