Új nagy felbontású mikroszkóp kamerával bővül a Basler portfólió

A Basler új, nagyfelbontású kameramodellt ad hozzá mikroszkóp kamera portfóliójához: az új ace mikroszkóp 12,2 megapixeles felbontást kínál, maximum 15 képkocka / másodperc sebességgel, és a Sony STARVIS vonaláról készült legújabb IMX226 CMOS szenzorral rendelkezik.

Ez az innovatív szenzor új technológiával működik: hátulról megvilágított képpontokkal és csak három elektron (3.2e-) alacsony sötét zajt kínál, kombinálva a több mint 80% -os kvantumhatékonysággal. Ezzel a különösen fényérzékeny szenzorral az új ace mikroszkóp 12.2 MP felbontású részletes képeket és ugyanakkor magas képminőséget biztosít még gyenge fényviszonyok mellett is. Dinamikatartománya 71 dB. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően az új ace mikroszkóp 12,2 MP kiváló választás mikroszkópos alkalmazások széles köréhez. Ez magában foglalja például az anyagvizsgálatot, a laboratóriumi rutinmunkát és így tovább.

A nagyfelbontású kamerák használata mikroszkópos feladatokban számos előnnyel jár: a minták kevesebb nagyítással is láthatók, a képek részletesebb információkat tartalmaznak, ezért a minták rövidebb idő alatt szűrhetők.

Az új 12.2 MP felbontású ace mikroszkóp a Basler PowerPack for Microscopy csomagjával kapható, amely számos komponenst kínál. A kamera egy tesztelt és USB 3.0 kábellel, professzionális mikroszkópos szoftverrel a kamera vezérléséhez, a képalkotáshoz, a feldolgozáshoz és az elemzéshez. A szoftver legújabb 2.0-s verziója számos további funkciót is tartalmaz. A PowerPack tartalmazza a Basler Video Recording szoftvert is az egyes képek rögzítéséhez, a nagysebességű videóknál a lassú mozgáselemzéshez és a time-lapse képsorozatokhoz.

A Basler Microscopy szoftver letölthető az alábbi honlapról: www.baslerweb.com/MicroscopySoftware.