Az iVeia intelligens kamerát fejlesztett ki a Basler dart BCON alapjára

A Basler Partner Network egyik cége, az iVeia rendszerintegrátor bevezette az HyprCam nevű intelligens kamerát a piacra. A HyprCam lehetővé teszi a költséghatékony, nagymértékben skálázható megoldást, amelynek alacsony energiafogyasztása mindössze 5 watt, mérete megegyezik egy kis méretű CCTV-kameráéval.

A felhasználó által programozható HyprCam tartalmaz egy Basler dart BCON-ot az LVDS kameramodulhoz. A feldolgozó panel alapja a Xylinx Zynq UltraScale + MPSoC chip és a négymagos 64 bites ARM CPU. Az új és erőteljes termékkel az iVeia tökéletesen ötvözi feldolgozási know-how-ját a Basler fénytechnikával szerzett tapasztalataival.

Ezenkívül az iVeia jelenleg olyan fejlesztői készletet hoz létre, amely lehetővé teszi a felhasználó-specifikus alkalmazások testreszabását. Itt a Basler dart BCON az LVDS kamera modulhoz könnyen csatlakoztatható bizonyos csatlakozókon keresztül. Mindegyik készlet tartalmaz Captiva alaplapot, Atlas-I-Z8 SoM w / ZU3EG-t, dart BCON adapterkártyát és Basler dart BCON-ot az LVDS kameramodulhoz. A dokumentáció tartalmazza a Captiva és az Adapter vázlatát és a Gyors üzembe helyezési útmutatót.

További információért látogasson el a beágyazott gépi látás portfóliójába. A helyi Basler értékesítési csapat mindig rendelkezésre áll a kérdések megválaszolásához.