Új funkciókkal frissült a Pylon

Az újonnan kiadott pylon 5 most már letölthető, és még több felhasználóbarát lehetőséget kínál a felhasználók számára. Olyan funkciókkal, mint az integrált termékdokumentációk és a többnyelvű felhasználói felület.

A kamerafunkciók alkalmazása és a szoftverfejlesztés könnyebb, mint valaha a Pylon Viewer-be integrált kontextus-érzékeny termékdokumentációnak hála. A funkciók, és paraméterek leírását, linkek segítségével a nevükre kattintva azonnal elérhetjük.

Az összes támogatott programozási nyelv kódjait, beleértve a C ++, a C # és a C nyelveket, integrálva találjuk a Pylon 5-ben. Így az applikációk fejlesztése egyszerűbb, mint valaha. Csak másolja be a kódot, saját alkalmazásába, fordítsa le és készen is van!

Szeretné megtekinteni a fényképezőgép funkcióinak leírásait és eszköztippjeit az angol helyett egy másik nyelven? Nem probléma! Most először ebben az iparágban, a Pylon már többnyelvű dokumentációval érkezik! Válassza ki a kívánt nyelvet és megkapja a dokumentáció fordítását, valamint az eszköztippeket.

 

További részletek az új Pylon verzióról a patch notes-ban olvashatóak.