A Virtech Labs elsősorban a gépi látás (Machine Vision) területén fellépő speciális igényeket kielégítő hardverek magyarországi forgalmazásával foglalkozik. Ezek között a hardverek között több, mint 200 féle Machine Vision kamera található, amelyek speciális funkcióikkal, széles skálán mozgó paramétereikkel a legtöbb ilyen speciális igényre megoldást jelentenek. Természetesen Ön teljes körű segítséget kap az igényeinek leginkább megfelelő modell megtalálásában, és annak integrálásában. Összetetteb problémák esetén partnereink segítségével vállaljuk egyedi rendszerek megtervezését, kivitelezését, és a teljes körű tanácsadást machine vision területet érintő kérdésekben.

A németországi Basler gyár a leginkább elterjedt interface-ekkel (GigE, IEEE 1394, Camera Link, USB 3.0) közel kétszáz listázott modelljét találja meg kínálatunkban. A legmagasabb elérhető felbontás 5 MP (area scan) és 12k (line scan), a legmagasabb framerate 500 fps (16 000 fps a szenzor érzékeny területének csökkentésével). Akár high-end kamerára van szüksége, akár gazdaságos megoldást keres, érdemes először a Basler modelljei között keresni. A gyár emellett egyedi igényekre egyedi megoldások fejlesztését is vállalja. A termékek megbízhatósága kiemelkedő, ennek megfelelően minden Basler MV kamerára eddig egyedülálló 3 éves gyári garancia vonatkozik. A felsorolt előnyöknek köszönhetően a Basler már piacvezető a Gigabit Ethernet interfece-el rendelkező MV kamerák szegmensében.

A Mega Speed kamerái olyan speciális igényeket szolgálnak ki, amikor az extrém sebességgel történő képrögzítés követelmény. Mobil, és beépíthető kameramodelljeiket szintén megtalálhatja kínálatunkban. Legnagyobb felbontásuk 4 MP, a legmagasabb elérhető framerate 240 600 fps. Ezek a termékek magas szinten igényre szabhatóak a feladat függvényében.

A kamerákhoz szükséges kiegészítők között optikák, frame grabber kártyák, speciális LED világítótestek találhatóak, ezeket több különböző gyártó termékei közül választjuk ki és ajánljuk konkrét feladatokra.

Gépi látással kapcsolatos igényeivel és kérdéseivel keressen minket bizalommal!