Termékek

Line scan kamerák

Ebben a kategóriában a Basler több mint 40 line scan modellje közül választhat. Akár 12K felbontásig, 140 kHz linerate-ig, 1 - 3 soros szenzorokkal, monokróm vagy színes gépi látás modellek is elérhetőek.

Area scan kamerák

Több mint 150 féle area scan gépi látás kameramodell található a Basler portfóliójában, amelyek az igények széles skáláját lefedik gépi látással kapcsolatos alkalmazások területén. Akár 5 MP felbontásra, akár 500 fps framerate-re, akár ezek kombinációjára van szüksége, itt biztosan megtalálhatja.

Mega Speed kamerák

A Mega Speed nagy sebességű kamerái azokban az esetekben jelentenek jó megoldást, amikor nagy felbontás mellett nagy sebességű felvételek készítése a cél, vagy extrém magas framerate-re van szükség (akár 240 600 fps).

Optikák

A leggyakoribb szenzorméretekhez C menettel 6,5 - 75 mm-ig terjedő fókusztávolság tartományban számos optika közül választhatja ki az Önnek megfelelőt.

Frame grabberek és szoftverek

Camera Link kamerákhoz szükséges Euresys base és full config frame grabberek, valamint analóg kamerákhoz használható video-digitalizáló kártyák számos változata elérhető kínálatunkban a legegyszerűbb alkalmazásokhoz optimalizálttól a legösszetettebbekig. Ezekhez az eszközökhöz fejlesztett Open eVisi

LED világítás

Számos MV alkalmazás esetén a megfelelő fényviszonyok biztosítása kritikus fontosságú. Kínálatunkban minden típusú ipari felhasználáshoz talál megfelelő LED fényforrást.

Igényre szabott kamerák

Saját igényeire szabott kamerára van szüksége? Akár valamilyen egyedileg definiált, speciális előfeldolgozási funkcióról, akár különleges mechanikai igényeknek megfelelő házról van szó, létezik megoldás.

PowerPack - Mikroszkópia

Nagy felfedezések a legapróbb részletekből – a Basler PowerPack for Microscopy-val. Egy csomagban mikroszkóp kamera, mikroszkópiai szoftver és minden szükséges kiegészítő, az optimális digitális mikroszkóp megalkotásához.

Nagysebességű kamerák

A nagysebességű felvételek segítenek a vizsgált mozgások, folyamatok mélyebb elemzésében megértésében, akár a terméktervezés, kutatás, gépkarbantartás során.

Ipari mini PC

Az APCU3 ipari mini PC-t kifejezetten USB 3.0 alapú gépi látás rendszerek számítási kapacitásának helyben történő kiszolgálására tervezték, a költséges, nagy és sokszor felesleges funkciókkal rendelkező hagyományos PC-k kiváltására.

Basler ToF 3D kamera

A 3D képfeldolgozás egy már most gyorsan növekvő új belépő az ipari képfeldolgozás piacán, kaput nyitva új lehetőségek folyamatosan bővülő tárházára. A jelenleg elérhető 3D megoldások jellemzően túl bonyolultak és drágák az egyszerűbb, három dimenziós alkalmazásokhoz. A Basler erre válaszul mutatja

Basler Lighting

A Basler felvette kínálatába saját fejlesztésű, magas minőségű világítási megoldásait. A világ vezető LED megoldásokat gyártó cégével, a CCS-szel együttműködve egy széleskörű fénytechnológiai portfólót fejlesztettek ki, ami kifejezetten a legnépszerűbb kameráikkal, az ace U és L modellekkel egy pill