Igényre szabott kamerák

Saját igényeire szabott kamerára van szüksége? Akár valamilyen egyedileg definiált, speciális előfeldolgozási funkcióról, akár különleges mechanikai igényeknek megfelelő házról van szó, létezik megoldás. A legtöbb folyamat számos szempontból optimalizálható a kamera tulajdonságainak, funkcionalitásának módosításával. A kamera által végzett előfeldolgozás a CPU terhelést nagy mértékben csökkenti, az igényre szabott formátumú I/O jelek lehetővé teszik olyan komplex rendszerek összehangolt működését, amelyek egyszerre tartalmaznak kamerát, fényforrást és vezérlőeszközöket. Az egyedi igények pontos megismerése után mindez megvalósítható, elérhető.

A Basler munkatársai különösen büszkék arra, minden egyedi felhasználói igénynek képesek megfelelni egyedi megoldásaikkal, amik így versenyelőnyt jelentenek ügyfeleinknek. Jelenleg a közel 200 listázott termék mellett 450-nél több egyedileg módosított kameraváltozat található termékportfóliójukban.

Néhány példa egyedi módosításokra:

  • módosított kamera házak igény szerinti rögzítési pontokkal, a felhasználó saját logójával
  • módosított firmware, ami például tartalmazhat előfeldolgozási funkciókat
  • szoftver és driver módosítások
  • statisztikai információk generálása a kamerában
  • speciális minőségi elvárásoknak megfelelő kamerák

A Basler-nél külön szervezeti egység foglalkozik az egyedi igények kezelésével, ami lehetővé teszi, hogy az egyedi igények alapján gyorsan vizsgálják és értékeljék a feladatot. Így pontosan becsülhető a fejlesztési idő és költség. Ha többet szeretne megtudni az igényre szabott kamerákkal kapcsolatos lehetőségekről, keressen minket bizalommal!