PowerPack - Mikroszkópia

Nagy felfedezések a legapróbb részletekből – a Basler PowerPack for Microscopy-val

A Basler új PowerPack koncepciójának köszönhetően, már kompromisszumok nélkül igényedre szabhatod digitális mikroszkópod kamerarendszerét.

Minden mikroszkópiai alkalmazás implementálásakor a követelmények - az elvárásokhoz hasonlóan - meglehetősen egyediek. A Basler most a kezed alá dolgozik, és minden szükséges kiegészítőt egyben kínál a kényelmes és egyszerű rendszertelepítéshez, hogy újabb előnyökhöz juttasson a magas minőségű mikroszkóp kameráin túl is. A csomag a Baslertől már megszokott precíz és megbízható képminőségen, valamint az új, kifejezetten mikroszkópiára szánt képrögzítő és elemző mikroszkópiai szoftveren alapul.

A PowerPack által kínált előnyök:

-          Egyedileg választható és összeállítható, plug and play mikroszkópiai csomag

-          A legújabb CMOS szenzorokra épülő nagy teljesítményű mikroszkóp kamerák

-          Professzionális mikroszkópiai szoftver a képalkotáshoz és elemzéshez

-          Egyedi, mikroszkóppiára optimalizált képjavító és szín igazító technológiája

 

Első lépés – Válassz kamerát

A ma mikroszkópiai elvárásainak megfelelően, a Basler standardizált USB 3.0 interfésszel kínál színes mikroszkóp kamerákat, eltérő tudású konfigurációkban.

A legköltséghatékonyabb rendszer kiépítéséhez válassz a Basler Pulse mikroszkóp kamera típusból.
A legmagasabb teljesítmény követelményeknek való megfeleléshez válassz a Basler Ace mikroszkóp kamera típusból.

Tekintsd meg az alábbi táblázatot, hogy megismerd az elérhető mikroszkóp kamerák főbb jellemzőit, kulcstulajdonságaikat, és a hozzájuk leginkább illő mikroszkópiai alkalmazásokat. 

Második lépés – Könnyű összeszerelés, gyors kezdés a kompatibilis kiegészítőknek köszönhetően

A Basler PowerPack minden szükséges komponenst tartalmaz az egyszerű és gyors installáláshoz. A kiegészítők segítségével képes leszek magad összerakni a rendszert, és azonnal munkához látni.

Basler Mikroszkópiai szoftver

A kamerakezelésre, képrögzítésre, feldolgozásra, elemzésre és dokumentációra használható Basler Mikroszkópiai szoftvert minden csomag ingyenesen tartalmazza. A szoftver és a kamera jól összeillenek, hogy együtt biztosítsanak a megbízható teljesítményt. A könnyű telepítés, az intuitív felhasználói felület, a funkciók és beállítások könnyű kezelése együttesen teszi a Basler mikroszkópiai csomagját ideális választássá megfigyelésekhez, dokumentáláshoz, archiváláshoz az oktatásban és ipari környezetben egyaránt.

 

A Basler Mikroszkópiai szoftver fő funkciói:

-          Valós idejű megjelenítés

-          Egyszerű képrögzítés

-          Színárnyalat, szaturáció, világosság, kontraszt, gamma

            és gain állítási lehetőségek

-          Általános képfeldolgozás

-          Kalibrálás, mérés és annotációk elvégzése

-          Fókusz javítás

-          Automatikus és manuális exponálás

-          Fehéregyensúly állítás és előre beállított fényviszony választó opció

-          Pseudo coloring

-          Kamera beállítások elmentése és visszaállítása

-          Személyre szabható kezelőfelület

-          Átfogó segítő leírások minden funkcióról

-          Többnyelvű kezelőfelület 

            (angol, francia, olasz, német, japán, orosz, kínai)

-          Windows 7, Windows 8.1, Windows 10 támogatás

Gyors telepítési útmutató

Könnyen érthető telepítési útmutató, lépésről-lépésre. Minden Basler Mikroszkópiai PowerPack csomag kompatibilis kiegészítőkkel érkezik, amelyekkel a gyors telepítési útmutató alapján gyorsan és problémamentesen össze tudod állítani a mikroszkópos kamera rendszert.

Ide kattintva letöltheted a telepítési útmutatót.

Kamera kiegészítők

Kompatibilitási teszteken is átesett kiegészítők, a minél gyorsabb kezdés érdekében. A csomagban egy teszteken átesett USB 3.0 kábelt találsz, ami mindenben pontoson illik a kiválasztott mikroszkóp kamerához. A minőségi kábel biztosítja a rendszer plug and play képességét és a megbízható működést.

Pulse típusú mikroszkóp kamera választása esetén a csomagban találsz még egy CS-C átalakító gyűrűt a problémamentes összeszereléshez. A gyűrű segítségével gond nélkül rá tudod csavarni a CS menetes kamerát a C menetes mikroszkópodra is.

Harmadik lépés – Nyerd ki a legjobb eredményeket a mikroszkópiai alkalmazásodból

A Basler mikroszkópiai PowerPack csomagja a legfrissebb és legköltséghatékonyabb CMOS technológiájú szenzorokra épülő kamerákat tartalmazza, melyek a professzionális szoftverrel együtt minden szempontból alkalmasak lehetnek a mikroszkópiai alkalmazások széles körére. Akár a gyógyászatban vagy ipari alkalmazásokban, vizualizációra, monitorozásra, képrögzítésre, elemzésre vagy feldolgozásra, vagy akár megbeszélésekre, dokumentációra, archiválásra használva, minden feladat során a mikroszkópiai csomag betekintési lehetőséget ad a legapróbb részletekbe, struktúrákba és funkciókba a legváltozatosabb és legkisebb elemek esetén is.

Alkalmas mikroszkóp alkalmazások

Fénymikroszkópián alapuló mindennapos mikroszkóp alkalmazások

-          Brightfield

-          Contrasting methods

-          Darkfield

-          Standard fluorescence

 

A kamerák ma már központi elemei ezeknek a mikroszkópos technikáknak, és mindenhol használatban vannak, ahol fontos a képek valós idejű megjelenítés és átbeszélése, rögzítése, elemzése vagy archiválása. A Basler mikroszkóp kamerái megbízhatóan szállítják a nagy felbontású, tűéles képeket, meghökkentő színhűség mellett – melyek elengedhetetlen feltételek a legkülönbözőbb alkalmazási területeken is:

-          Oktatás

-          Ipari alkalmazások

-          Anyagtudomány és mérnöki technológiák

-          Törvényszéki vizsgálatok

-          Gyógyászat

-          Diagnosztika